CARPACCIO DE CARABASSÓ
Creació Artística, Espai de cuina
0
Una vegada més tenim un nou entrant vegà de la mà de Malén, us ensenya a preparar una recepta que ho té tot, és ràpida, sana, fàcil i nutritiva.
Us deixem amb la recepta d’un deliciós carpaccio de carabassó.
Ingredients (per a 2 persones):
2 carabassons petits
1 cullerada i mitja de nous
2 cullerades d’avellanes
1 cullerada i mitja de llavors de gira-sol
1 cullerada de sal grossa
Oli d’oliva
Posau la fruita seca en una paella perquè es torri devers 5 minuts. Una vegada torrada, triturau-la.
Tallau els carabassons en làmines molt fines.
Emplatau en forma de flor amb els carabassons; posau-hi un bon raig d’oli d’oliva i cobriu-ho amb la fruita seca triturada; finalment, empolvorau amb el sèsam negre.
Related Posts
Deja una respuesta Cancelar la respuesta
Les nostres línies
Etiquetes
8M
25N
art
ball
concert
concurs
costura
creadors
cuina
dansa
DeixantEmprenta
dibuix
DIY
dona
dones
entrevista
espai exterior
espais
fotografia
Gamers
igualtat
joc
joves
LGTBI
llonguetada
migjorn rock
música
oci
online
Palma
Phonòlegs
plant-a
rol
showroom
solidaritat
streamer
taller
tallers virtuals
teatre
tertulies
tips
torneig
tutorial
vegà
videojocs