ELS NOSTRES

CINC ESPAIS

CIUTAT ANTIGA

L’entrada de l’Espai Jove de Ciutat antiga, al carrer de Sant Pere, 14A. (Al mateix carrer que Palmajove)
Sala polivalent: tenim aquesta gran sala perquè pugueu venir a fer-la servir per al que vulgueu, dibuixar, jugar, o el que més us agradi. Comptam amb taules plegables per a augmentar-ne la capacitat.

Espai dels treballadors i sala polivalent. Aquesta sala, compartida amb el personal de l’Espai Jove, podreu fer-la servir per al que necessiteu. Comptam amb molts de jocs de taula i podeu fer una partida entre vosaltres o amb el/la monitor/a.
Pati exterior. Ciutat antiga compta amb un gran pati, famós perquè s’hi fa la Nit de l’Art de l’Espai Jove. També podeu emprar-lo com a sala polivalent, ja que tenim cadires i taules plegables.

LITORAL

L’entrada a l’Espai Jove de Litoral, al carrer de Diego Zaforteza, 7. (Al costat de l’escola d’adults)
Espai de treballadors i sala polivalent amb ordinador. Podreu emprar aquesta sala per a jugar a algun joc o fer deures amb el nostre ordinador.
Ludoteca. En aquesta sala podreu trobar un munt de jocs de taula, a més d’un televisor amb consola per a jugar unes partides.
Cuina. Aquí podreu venir a gaudir dels nostres tallers de cuina o reservar-la per a poder fer vosaltres les vostres pròpies receptes. Està equipada amb estris, forn, fogons i microones.

Sala de miralls. Aquesta sala tan àmplia és un espai equipat amb miralls i equip de so per a poder posar la vostra música a través d’un cable USB o per Bluetooth.
Buc d’assaig. Aquesta sala està preparada perquè acústicament el so sigui perfecte. Vine en solitari o amb la teva banda a assajar al nostre Espai. Tenim una completa bateria i equip de so amb micròfon.
Sala polivalent rodona. Aquesta sala està situada fora de l’edifici principal, però dins l’espai. És una sala perfecta per a fer tallers, i activitats que requereixen més espai. Disposam de taules plegables.
Pati exterior. En aquest ampli pati podreu trobar una taula de tennis taula. T’animes a jugar una partida?

LLEVANT

L’entrada de l’Espai Jove Llevant es troba al carrer de Pere d’Alcàntara Penya, 10.

Ludoteca: al vestíbul, a un costat, on podreu trobar un munt de jocs de taula, a més d’un televisor amb consola per a jugar-hi partides.

Sales polivalents: n’hi ha 2. Una, al primer pis i, l’altra, al superior. Podeu reservar aquestes sales per a fer-ne ús de la forma que més us agradi.

Sala mirall: és un espai equipat amb miralls i equip de so per a poder-hi posar la vostra música a través d’un cable USB o per Bluetooth, i fer-hi els vostres assajos.

MIGJORN

L’entrada de l’Espai Jove Migjorn es troba al carrer de Pere Ripoll i Palou, 24, devora l’Associació de Veïns del Rafal Vell.

Espai DIY: en aquesta sala podreu trobar tot tipus de materials per a fer scrapbooking; màquines, estampadors, segells, papers, colors, encunyadores, i moltes més coses.

Ludoteca: en aquesta sala tan ampla podreu trobar un munt de jocs de taula, a més de 2 televisors amb consoles per a jugar-hi partides.

Sala polivalent: en podreu gaudir de moltes formes; conté miralls perquè hi pugueu assajar; taules i cadires perquè hi vengueu a jugar partides de tots els jocs de taula que hi tenim.
També, comptam amb la cuina, equipada amb estris, forn, fogons i microones.

Sala de miralls: espai equipat amb miralls i equip de so per a poder-hi posar la vostra música a través d’un cable USB o per Bluetooth i fer-hi els vostres assajos.

Pati exterior. En aquest ampli pati podreu trobar una taula de tennis taula. Us animau a jugar-hi una partida?
També podeu emprarla com una sala més, amb cadires i taules que estan a la vostra disposició.

TRAMUNTANA

L’entrada de l’espai jove Tramuntana es troba al carrer de Felip II, 19, devora el mercat municipal del Camp Redó.

No tothom sap que a l’Espai Tramuntana tenim una cuina, i és que es troba oculta dins la sala de miralls.

Aquí, hi podreu venir a gaudir dels nostres tallers de cuina o reservar-la per a poder-hi fer les vostres pròpies receptes. Està equipada amb estris, forn, fogons i microones.

Sala de miralls: és un espai equipat amb miralls i equip de so per a poder-hi posar la vostra música a través d’un cable USB o per Bluetooth, i fer-hi els vostres assajos.

Buc d’assaig: Aquesta sala està preparada perquè acústicament el so sigui perfecte. Hi tenim una completa bateria i un equip de so amb micròfon, a més d’una taula de mescles. Veniu a assajar al nostre Espai!

Sala polivalent i ludoteca: en aquesta sala tan ampla podreu trobar un munt de jocs de taula, a més d’un televisor amb consola per a jugar-hi partides.

A més, compta amb un sistema de portes ocultes, per a convertir-la en 2 sales independents.

Pati exterior: disposam de taules i cadires plegables perquè pugueu emprar el pati com una sala més.
A més, hi podreu trobar una zona verda, un lloc on poder conrear les vostres petites plantes; el nostre monitor us ajudarà a cuidar-les.