Avui prepararem un entrant molt fresc per a aquests dies de calor. Utilitzarem remolatxa i poma com a base per a aquest entrant.

La remolatxa és un aliment carregat d’antioxidants, tan bons per a aquests dies d’estiu.

Ratllarem la remolatxa i la poma en tires fines i llargues per a així poder sentir l’aliment i els sabors dels cítrics i les espècies entremesclats. És una recepta molt senzilla, amb pocs ingredients i, sobretot, boníssima!

 

Ingredients (per a 2 persones):

1 remolatxa

1 poma àcida

1/2 llima

1 culleradeta de comí molt

3 branques de julivert fresc

1 dit de gingebre

Oli d’oliva verge extra

Sal i pebre

Pelam la remolatxa, la poma i el gingebre.

Ratllam la remolatxa i la poma en tires fines i llargues.

Picam el julivert en trossos molt petits. Ratllam el gingebre.

Ho barrejam tot i hi afegim la ratlladura de mitja llima, el suc de la llima, el comí, sal i pebre.

Emplatam i decoram amb una branca de julivert, un raget d’oli d’oliva verge extra i pebre.