Amb aquest vídeo queda inaugurat el nostre taller de cuina vegana, de la mà de Malén, cada setmana pujarem un vídeo amb una recepta vegana.
Teniu els ingredients i la manera de fer-ho a continuació, i en el vídeo veureu el pas a pas molt ben explicats.

 

  • Ingredients:

    250 gr d’ametlles

    1 Ajete

    Curri

    Sal i Pebre

    1 dent d’all

    Aigua


    Triturem les ametlles amb la picadora, si potser no tenim podem posar la farina d’ametlla ja mòlta.

    Piquem bé el ajete i l’all en trossos molt petits.

    Barregem tot en un recipient i afegim una cucharadita d’aigua. A mesura que anem barrejant veiem com a l’humitat va donant forma i es compacta.

    Pastem bé i fem formes petites o un gran.


    Per a emplatar podem fer-ho de dues maneres:

    Amb fulles d’enciam formem una flor i posem el quesito gran en el centre.
    Amb un llit de rúcula posem les boletes petites damunt en forma circular