Darrers comentaris

  ESPAIS JOVES VA REBRE MÉS DE 400 PERSONES AMB MOTIU DE LA NIT DE L’ART

  By Espais Joves 4 meses agoNo Comments
  Home  /  Creació Artística  /  ESPAIS JOVES VA REBRE MÉS DE 400 PERSONES AMB MOTIU DE LA NIT DE L’ART

  MES DE 30  JOVES VAREN COL·LABORAR AMB AQUESTA INICIATIVA

  Any rere any, el Servei d’Espais Joves i joves artistes ens reunim per a preparar la Nit de l’Art i convertir el centre de Ciutat Antiga en tot un museu ple d’exposicions i art.

   

  Enguany, l’espai jove Ciutat Antiga està obert cada dia. Per aquest motiu es va  proposar celebrar aquest esdeveniment els tres dies que és habitual. Així, l’activitat es va dur a terme el dijous 19, el divendres 20 i el dissabte 21, encara que posant més èmfasi al darrer dia, amb la col·laboració  d’actuacions musicals de diversos estils.

  En total, varen ser mes de 30 col·laboradors/res els qui varen participar a la seva posada en marxa, exposant les seves creacions i animant la vetllada amb la música. Vàrem poder gaudir de diferents tècniques: pintura, dibuix digital, joves del taller de patronatge, exposició de pepes (Sweet Dolls Mallorca), pintura a l’oli i damunt llenç, juntament amb músics.

  Foren més de 400 persones les que varen visitar el centre i varen poder gaudir de l’art dels nostres joves creadors.

  Tot això, gràcies a la il·lusió posada en tots els treballs realitzats pels/per les joves usuaris/uàries del servei, per la qual cosa volem donar les gràcies a cada un/una d’ells/elles per fer màgica aquesta vetlada: David Alomar, Carlos Cantalapiedra, Miguel Ángel Morales i Jasmina, al grup de Sweet Dolls Mallorca, Aya El-Zein, les joves del taller de patronatge i de motion còmic, Paula Garcia, Sabelly, Cristina Zamrick, Javi Saga i acompanyants, Gemma i Mateu, i Eduard Martínez.

  Category:
    Creació Artística
  this post was shared 0 times
   000
  About

   Espais Joves

    (51 articles)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.