Dipejam amb aquests patés vegetals d’albergínia i olives? Una alternativa molt senzilla d’elaborar i supersana.

Ingredients:

  • -1 albergínia
  • -1 llimona
  • -4 cullerades d’oli d’oliva
  • -1 cullerada de comí molt
  • -1 cullerada petita de mix de pebres.

Utensilis: bol i batedora.

 

 

Passos:

Paté d’albergínia

1. Preencalentiu el forn a 200°C. Pelau i trossejau l’albergínia.

2. Sucau mitja llimona.

3. Ficau l’albergínia al forn fins que estigui tova.

4. Mesclau tots els ingredients i bateu-ho a poc a poc.

Paté d’olives negres

1. Rentau les olives.

2. Mesclau tots els ingredients i bateu a la mínima velocitat perquè no quedi crema.

Ja podeu gaudir del vostre dipeo saludable… si en sobra, podeu conservar-lo a la gelera fins a dues setmanes.