En els tallers anteriors, Malen ens va mostrar les receptes per a fer un entrant i un principal i, com era d’esperar, ens faltaven les postres.
Aquí us deixa amb unes delicioses bolletes energètiques!
Us agraden aquests tallers? Teniu algun suggeriment per a una nova recepta? Esperam els vostres comentaris! 

 


Ingredients:


5 dàtils

1 tassa d’anacards activats (150 g)

2 cullerades de farina de garrova o cacau pur en pols

2 cullerades de coco ratllat



Deixam els anacards tota la nit en remull perquè s’activin (activam la fruita seca perquè sigui més digestiva i per a potenciar la qualitat del nutrient).

L’endemà els escorrem i els assecam amb paper de cuina o amb un pedaç.

Trituram bé els anacards amb la picadora, els separam i, després, trituram els dàtils.
Ajuntam els anacards, els dàtils, el cacau i el coco ratllat, i ho posam tot a la trituradora

perquè es formi una massa homogènia.

 

Feim bolletes amb la massa.

Ho deixam refredar un parell d’hores a la nevera.

Per a arrebossar, passam les bolletes per coco ratllat, farina de garrova, cacau, sèsam negre o sèsam torrat.