Tornem una setmana més amb el nostre taller de cuina vegana, com sempre de la mà de Malén.
Avui ens ensenya com preparar una deliciosa i refrescant amanida de llenties, perfecta per a ara que comença la calor.

Ingredients (per a 2 persones):

300 g de llenties cuites

1 remolatxa

1 pastanaga

1 poma petita

1 llima

1 culleradeta de comí mòlt

5 branquetes de coriandre fresc

3 cullerades d’oli d’oliva verge extra

Sal i pebre

Trossejam, per separat i en trossos molt petits, la remolatxa, la pastanaga i el coriandre.

Disposam en un bol gros les llenties (prèviament cuites), la remolatxa, la pastanaga, 3 cullerades d’oli i el coriandre, i ho removem bé.

Hi afegim el comí, la ratlladura i el suc de mitja llima.

Ho mesclam tot ben mesclat i deixam que reposi mitja hora a la gelera. Així aconseguirem una sinergia de gust i aromes.

Ho emplatam utilitzant les fulles de remolatxa i unes fulletes de de coriandre.