Desenredant als “Enredarts”

Perespaisjoves 1 añoabansSense Comentaris

Bàrbara, Adrián, Rafa i Júlia, surten de l’escola de Teatre Sans amb ganes de continuar la seva amb allò que enforteix la seva amistat; el teatre.

Rafa, director de la companyia, assegura que “intenta posar sentit comú sense èxit”, i no ens estranya perquè per algun motiu es diuen Enredarts.

Adrián, 10 anys al teatre Sans. És el tresorer, càrrec “complicat” principalment per la manca d’ingressos. Les seves fons de finançament per dur peces teatrals a l’escenari “surt les nostres butxaques”. Dissenyen attrezzos senzills, i ho elaboren ells mateixos.

Bàrbara, la més xerradora i amb “corda per tots” assegura que el començament no va esser fàcil. Van començar a assajar a un bar on després actuaven, amb un director que va abandonar el grup, i el bar va tancar. Una companya els va recomanar anar als Espais Joves, perquè “hi havia sales gratuïtes, d’això fa 4 anys, fins avui, i fins tanqueu o ens faceu fora”.

Júlia, la darrera incorporació al grup (“em van segrestar, i els meus pares no han pagat el rescat”). Na Júlia, amb una capacitat de memòria inimaginable dóna pau i “desenreda” als Enredarts.

 

Tots segueixen les seves formacions que combinen amb alguns treballs i la seva passió, el teatre, amb petites fites, ja que els objectius finals no els hi agraden perquè impliquen això, un final, i no fan comptes acabar.

Molts satisfets amb el que han aconseguit fins al moment, amb una química molt especial entre ells, recorden la seva primera obra a una “Ratapinyada” al Castell de Bellver amb el suport de l’Equip Dinamo, on interpretaren petits monòlegs i els va sorprendre molt la resposta del públic. D’aquí començaren a treballar petits esquetxos,  i a actuar a diferents centres, però és a l’estrena de ”La cantante calva” de Eugène Ionesco al Teatre Mar i Terra, on comencen a veure la velocitat amb la que creixen com agrupació teatral, actuant també al Teatre municipal de Llubí.

Ara estan preparant la seva segona obra, “Arte” de Yazmina Reza on Rafa no actua, i es centra en dirigir l’obra. L’obra s’estrenarà 6 de maig al teatre Mar i Terra amb el suport dels Espais Joves

 

 

Categories:
  Arts esceniques, entrevistes, Sin categoría
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.