Espais Joves aposta per la ràdio com a instrument per poder treballar la creativitat i l’expressió dels joves

Perespaisjoves 5 mesesabansSense Comentaris

La setmana dedicada a la ràdio ha recollit tota una sèrie d’esdeveniments entre ells, la jornada de portes obertes de l’Espais Joves Ràdio que comptà amb grans professionals que analitzaren el paper dels joves a la ràdio,  i van respondre els dubtes dels joves que van a assistir a la taula redona.

Espais Joves aposta per la ràdio com a instrument per poder treballar la creativitat i l’expressió dels joves, a més d’esser un recurs per promoure iniciatives juvenils.

Ona Mediterrània, ens reflexa la passió per la ràdio transformada en educació i cultura. Una onada de consells entre els quals, una programació acurada de contingut i el treball de tècniques per parlar a la ràdio, són els ingredients claus per aconseguir l’objectiu; comunicar.

Sputnik Radio esdevé l’espontaneïtat i la bona energia per treballar la cultura, especialment la musical a través de la ràdio. Més que una ràdio, es tracta d’una plataforma per la difusió i promoció d’artistes i promotors de Mallorca.

Des d’Acopuo ens arribà la part més estadística, i la reflexió sobre la relació de l’èxit del contingut efímer (contingut que només té una durada de 24 hores a les xarxes), i la possibilitat d’aprofitar aquest factor per la ràdio (“o ens sents a l’hora del programa, o no ho podràs fer”). Una decisió que es pot considerar arriscada…o no. Mentres, podem seguir escoltant el programa “La hora de Internet”.

 

Hem reflexionat sobre tot el que es va parlar, però no us volem deixar “a mitges”, així que aquí podeu escoltar íntegrament la taula redona.

 

 

 

 

 

 

Categories:
  Esdeveniments, Radio
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.