El servei de dinamització d’Espais joves és un servei  gratuït dirigit a joves de 12 a 30 anys, que mensualment ofereix un ample ventalls d’activitats gratuïtes per la joventut.

Tast de Tallers

Tast de Tallers

Cada mes oferim més de 30 tallers diferents de curt format en els quals podràs anar provant allò que més t’agrada i per línies d’interés: Art en moviment, arts escèniques, creació artística. diversitat, Música i so, manualitats, ludoteca i Van Furgo


Tallers d’aprofundiment

Tallers d’aprofundiment

Si ja tens clar el que t’agrada, vine als espais i t’ajudarem a que siguis més expert amb la teva línea d’interès.


Iniciatives juvenils

Iniciatives juvenils

Ets un jove o grup de joves que teniu una idea o projecte i no sabeu per on començar? Els espais oferim suport i assessorament als joves amb una iniciativa.


Podreu trobar assessorament pels vostres projectes i espais per grups, tallers de diferents temàtiques, espai de joc, ordinadors amb connexió a internet i moltes més coses.

  • Tallers
  • Suport a activitats juvenils
  • Ordinadors

TALLERS

Mensualment els 5 espais ofereixen un total de 40 activitats puntuals que solen ser d’un sòl dia, excepcionalment poden durar fins a dues sessions. Aquests tasts són distribuïts pels 5 espais joves de l’Ajuntament de Palma. Aquestes activitats són totalment gratuïtes i les poden gaudir els joves de 12 a 30 anys. Per poder participar a elles és necessari fer una inscripció prèvia. Aquesta és pot fer a la web, telefònicament, a través del correu electrònic, o presencialment, a qualsevol d’uns dels espais. Aquestes activitats les podeu consultar a l’agenda jove que trobareu a la part dreta del blog.

Iniciatives juvenils

Si ets jove, tens entre 12 i 30 anys i tens una iniciativa o centre d’interès et podem ajudar. Com? – Cedint sales i bucs d’assaig per reunions, assajos, exposicions, activitats, tallers… – Donant suport per donar a conèixer el teu centre d’interès, esdeveniment, grup – Contactant amb professionals musicals, assessors d’imatge, publicistes…depenent de les teves necessitats – Informant-te sobre concursos locals, insulars, nacionals del teu interés – Ajudant-te a formar un grup amb el teu mateix centre d’interès – Donant suport en l’organització d’esdeveniments; festes temàtiques, concerts, exposicions, tallers…Aquest programa ha estat guardonat amb el segell “Talento Joven” d’ INJUVE. 

ORDINADORS

Els espais joves de l’Ajuntament de Palma ofereixen un espai de consultes a través d’ordinadors amb connexió a internet.

 

En total hi ha cinc espais que es troben situats als barris del Rafal Vell, Puig de Sant Pere, Camp Redó, Plaça Columnes i s’ Arenal. Consulta els espais