Darrers comentaris

  ESPAI JOVE TRAMUNTANA

  Telèfon: 971.225.900 + 7846

   

  L’espai jove Tramuntana es troba ubicat al barri de Camp Redó, concretament, al carrer Felip II nº19. Pots venir amb el transport públic a través de les línies 29,33,19 i 16 de l’EMT.

  Si la teva opció és el cotxe també podràs aparcar fàcilment.

  Una vegada que entram a l’espai, podem trobar quatre tipus de sales diferents: l’espai de joc, una sala amb miralls i parquet, una sala polivalent i un buc d’assaig amb estudi d’enregistrament, totes elles equipades amb aires acondicionats, excepte el buc d’assaig.

  LES NOSTRES SALES

  • ESPAI DE JOC
  • SALA POLIVALENT
  • SALA MIRALLS I CUINA
  • BUC D'ASSAIG
  • PATI

   

  A l’espai de joc hi podràs trobar una zona proveïda amb un televisor i amb una gran varietat de jocs. A més, podràs trobar jocs de taula  des dels més tradicionals als més moderns amb els quals podràs entretenir-te mb els teus amics i amigues.

  Disposam d’un ordenador amb conexió a internet en el que podràs acabar totes aquelles tasques que tenguis pendents. Recorda que podràs estar-hi amb qualsevol dispositiu electrònic emprant la wiffi gratüita de la que disposa l’espai jove.

  Aquesta és una sala molt ampla que disposa d’aire acondicionat, equip de so i llum natural.

  És una sala destinada a fer-hi reunions, assajos teatrals o de música o ball i tot allò que tingui cabuda dins l’oci i temps lliure.

   

  Aquesta sala està equipada amb una paret totalment coberta de miralls. Principalment està destinada als grups de ball, encara que el seu ús no és exclusiu a aquest. Està equipada amb parquet i amb un equip de so per poder facilitat els teus assajos.

  La sala disposa de ventilació ambiental i llum natural encara que també hi podràs trobar aire acondicionat.

   

   

  Aquesta sala també disposa de cuina on es fan alguns tallers de cuina de la línia de manualitats-DIY.

  La cuina de la que disposa la sala està equipada amb tot els estris necessaris per poder crear els millors plats.

  Hi podràs tenir accés tant a la vitroceràmica, al forn i al microones. T’animes a dur les teves millors creacions a aquest espai?

   

  Disposem d’un buc d’assaig i d’un estudi d’enregistrament, aquest és l’espai dissenyat per donar suport a la creació musical juvenil des de la línia de música i so. Aquest espai és una petita sala insonoritzada que compta amb el material necessari per crear i assajar els teus temes musicals preferits:

  -Amplis de guitarra i baix
  -Una bateria completa
  -Equip de veus amb micròfons
  -Peus de micro
  -2 altaveus
  -1 taula de so a la part de l’estudi dnregistrament.
  -1 ordinador

  La seva capacitat màxima és de 6 persones.

   

  A l’espai també trobaràs un pati exterior molt ample on es poden realitzar activitats a l’aire lliure, concerts, festes i tallers.

  this work was shared 0 times
   000
  About

   Espais Joves

    (4 articles)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.