Darrers comentaris

  ESPAI JOVE MIGJORN

  Telèfon: 971.225.900 + 3819

   

  L’espai jove Migjorn es troba ubicat al barri del Rafal Vell, concretament, al carrer Pere de Ripoll i Palou nº24. Si decideixes venir en bicicleta, a l’ampli pati que tenim a l’entrada l’hi podràs deixar sense cap problema. Ara bé, també hi pots accedir amb el transport públic a través de les línies 3,5 i 16 de la EMT.

  Si la teva opció és el cotxe també podràs aparcar fàcilment.

  Abans d’entrar a l’espai, et trobaràs amb un ampli pati, equipat amb una taula de tennis taula en la que podràs passar una bona estona.

  Una vegada que entram a l’espai, podem trobar tres tipus de sales diferents: l’espai de joc, una sala amb miralls, i una sala polivalent, totes elles equipades amb aires acondicionats.

  LES NOSTRES SALES

  • ESPAI DE JOC
  • SALA MIRALLS
  • SALA POLIVALENT

  A l’espai de joc hi podràs trobar una zona proveïda amb dos televisors conectats a diferents consoles (Wii i PS3) i amb una gran varietat de jocs.

  A més, podràs trobar jocs de taula  des dels més tradicionals als més moderns amb els quals podràs entretenir-te amb els teus amics i amigues.

  Disposam d’un ordenador amb conexió a internet en el que podràs acabar totes aquelles tasques que tenguis pendents.

  Recorda que podràs estar-hi amb qualsevol dispositiu electrònic emprant la wiffi gratüita de la que disposa l’espai jove.

  Aquesta sala està equipada amb una paret totalment coberta de miralls. Principalment està destinada als grups de ball, encara que el seu ús no és exclusiu a aquest. Està equipada amb parquet i amb un equip de so per poder facilitat els teus assajos.

  La sala disposa de ventilació ambiental i llum natural encara que també hi podràs trobar dos aires acondicionats.

  La tercera sala de la que disposa l’espai jove, està acondicionada amb aires, miralls i equip de so.

  És una sala destinada a fer-hi reunions, assajos teatrals, així com cuina i tot allò que tingui cabuda dins l’oci i temps lliure.

   

   

  La cuina de la que disposa la sala està equipada amb tot els estris necessaris per poder crear els millors plats. Hi podràs tenir accés tant a la vitroceràmica, al forn i al microones. T’animes a dur les teves millors creacions a aquest espai?

  this work was shared 0 times
   000
  About

   esports85

    (1 articles)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.