Darrers comentaris

  ESPAI JOVE LLEVANT

  Telèfon: 971.225.900 + 3751

   

  L’espai jove Llevant es troba ubicat a la zona més cèntrica de Palma, concretament al carrer Pere d´Alcàntara Penya nº10. Està molt ben comunicat amb la resta de la Ciutat i és de fàcil accés amb transport públic: nombroses línies de l´EMT arriben fins a la Plaça Espanya des d´on podràs arribar fins a  l´Espai amb menys de 10 minuts. A més, tens l´opció de venir amb bicicleta, ja que trobaràs un pàrquing públic on deixar-la just a l´entrada.

  L´Espai Jove de Llevant és un dels més grans i té la particularitat de que les seves sales estan distribuides entre la planta baixa i el primer pis, al qual es pot accedir per unes escales i també per una rampa elevadora destinada a facilitar-lis l´accés a les persones amb mobilitat reduïda.

  Tot l´Espai gaudeix d´aire acondicionat i servei de Wi-fi gratuïta amb la qual podràs connectar-te a internet des de qualsevol dels teus dipositius electrònics.

  A la planta baixa hi trobareu l´Espai de joc i la sala polivalent,  i al primer pis un petit estudi de ràdio i una sala amb miralls.

  LES NOSTRES SALES

  • ESPAI DE JOC
  • SALA POLIVALENT
  • RÀDIO
  • SALA MIRALLS

  espai de joc llevant

  A l´entrada de l´espai hi trobaràs l´espai de joc o ludoteca,  que compta amb una zona amb gran varietat de jocs de taula: des dels més tradicionals i de tauler fins als més novedosos. Estan a la teva disposició per a que puguis passar un horabaixa agradable jugant amb els teus amics/es i descobrints jocs nous.

  Si decideixes optar pels videojocs, també hi trobaràs una zona amb un televisor, i a la teva disposició diferents consoles (Wii, PS3 i fins i tot PS2 per si tens nostàlgia dels jocs més clàssics) Podràs consultar l´oferta de videojocs que hi ha disponibles a l´Espai per jugar. També hi trobaràs una zona amb sofàs i un televisor per si decideixies optar pels videojocs.amb una prestatgeria amb una gran varietat de jocs de taula hi podràs trobar una zona proveïda amb dos televisors conectats a diferents consoles (Wii i PS3) i amb una gran varietat de jocs.

  A més, disposam d´un ordinador amb connexió internet per si necessites fer qualsevol tipus de consulta.

  sala polivalent llevant 1Aquesta sala es caracteritza per la seva amplitud i està destinada principalment a reunions, assajos i realització de tallers (manualitats, pintura, teatre , etc) així com per a l´organització de tornejos de jocs de cartes i de tauler. També s´hi ha realitzat exposicions temporals de joves creadors/es.

  A més , disposa d´un racó D.I.Y o racó “Do it yourself”, proveït de tot tipus de material de papereria i de costura al teu abast. Si tens un projecte i necessites  recursos per dur-lo a terme, podràs sol·licitar aquest espai per ajudar-te a dur-lo a terme.

  La sala gaudeix també  de ventilació i llum natural a més d´aire acondicionat.

  sala polivalent llevant 2

  radio llevant

  Quan accedim al primer pis hi trobaràs una petita sala que acull l´estudi de ràdio d´Espais Joves.

  El nostre servei impulsa un projecte de ràdio digital basat principalment en l´enregistrament de podcasts.

  La sala està proveïda dels recursos tècnics necessaris per dur a terme aquest projecte. Si t´agrada el món de la ràdio, podràs accedir a l´oferta de tallers per aprendre a fer servir l´equipament i fins i tot enregistrar els teus propis podcasts.

  sala miralls llevant

   

  Aquesta sala,equipada amb parquet, miralls i un equip de so amb altaveus, està destinada principalment a grups de ball i d´arts escèniques, per les seves característiques que facilitaran els teus assajos tot i que el seu ús no n´és exclusiu.

  Si tens un projecte individual o grupal i necessites un espai per practicar i crear coreografies, repassar els textes de l´obra de teatre que estàs preparant o qualsevol altra proposta, aquest és l´espai ideal.

  També gaudeix de ventilació,  llum natural, i de dos aparells d´aire acondicionat.

  this work was shared 0 times
   100
  About

   Espais Joves

    (4 articles)