Darrers comentaris

  ESPAI JOVE LITORAL

  Telèfon: 971.225.900 + 3847

   

  Litoral, és un espai lúdic i cultural que té com a finalitat ser el punt de trobada pels joves, entre 12 i 30 anys, majoritàriament de la localitat costanera de Palma, s’Arenal, al carrer Diego Zaforteza 7B.

  Si no ets de s’Arenal, podràs arribar sense problema amb les línies 15, 25, 23 i 31 de la EMT, així com per aparcar el cotxe o moto no tindràs cap problema.

  Aquí t’oferim la possibilitat de poder participar en una gran varietat de tallers, mensuals i gratuïts, en torn a diferents àmbits amb una finalitat creativa, socioeducativa, cultural i inclusiva.

  A més també tens la possibilitat de poder gaudir de la cessió de les diferents sales polivalents que tenim per poder dur a terme les teves pròpies iniciatives.

  LES NOSTRES SALES

  • ESPAI DE JOC
  • SALA DE CUINA
  • BUC D'ASSAIG
  • SALA MIRALLS
  • SALA POLIVALENT

  ludoteca litoral

   

  Per una banda, tenim com a espai en comú l’espai de joc o Ludoteca, on trobaràs la llibertat de poder gaudir tant dels diferents jocs de taula i PS3 així com per gaudir d’un racó d’oci amb els teus amics als espais oberts de Wi-fi.

  També podràs comptar amb un lloc equipat amb dos ordinadors amb connexió a internet i al pati, la taula de ping-pong.

  litoral cuina

   

  La sala de cuina, és on gaudim dels tallers mensuals, aprenent les diferents maneres de veure la vida, des de la perspectiva més dolça fins a la més salada.

  buc assaig litoral

  El buc d’assaig, on a més de gaudir de la música com a eina per alliberar el cos i la ment, existeix la possibilitat de cedir-la als grups de joves per dur a terme els seus propis assajos dins les línies pròpies de Música i So.

  litoral sala miralls

  La sala dels miralls , on a més de gaudir de la música com a eina per alliberar el cos i la ment, existeix la possibilitat de cedir-la als grups de joves per dur a terme els seus propis assajos dins les línies pròpies d’Art en Moviment i fins i tot, Arts Escèniques.

  litoral polivalent

   

  També compta’m amb una sala extra polivalent, on es podrà aprofitar per fer tot tipus de reunions i trobades segons les vostres necessitats i/o interessos.

  this work was shared 0 times
   000
  About

   Espais Joves

    (4 articles)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.