Darrers comentaris

  ESPAI JOVE CIUTAT ANTIGA

  Telèfon: 971.225.900 + 3835

   

  L’espai jove Ciutat Antiga es troba ubicat al barri de Puig de San Pere, concretament, al carrer de Sant Pere nº14A.

  Si decideixes venir en bicicleta, a la Plaça de la Porta de Santa Catalina trobaràs una estacio de BiciPalma. Ara bé, també hi pots arribar amb el transport públic a través de les línies de la EMT que tenen aturada a la Plaça de la Reina i/o a l’aturada del C/ Jaume III (nº22 i 21).

  Si la teva opció és el cotxe no podeu accedir fins a l’espai ja que esteim ubicats en zona ACIRE, però podràs trobar un aparcament public a la Plaça de Sa Feixina.

  Una vegada que entram a l’espai, podem trobar tres espais diferents: la sala 1, la sala 2 i el pati. Les sales estan equipades amb aires acondicionats.

  Recorda que podràs estar-hi amb qualsevol dispositiu electrònic emprant el wiffi gratüit que disposa l’espai jove.

  LES NOSTRES SALES

  • SALA 1
  • SALA 2
  • PATI EXTERIOR

  Aquesta sala es tracta d’un espai polivalent, dotat amb taules i cadires per a poder realitzar tot tipus de tallers, reunions. També disposa d’una pantalla de TV connectada a un ordinador que permet realitzar presentacions, consulta de informació, … A més a més també es pot emprar com a espai expositiu.

   

   

  La sala de la planta baixa és tracta d’un espai polivalent i diàfan que permet l’ús de la sala per a reunions, tallers de petit format així com també espai expositiu, està equipada amb aire acondicionat i il·luminació (mitjançant unes regletes electrificades que permet moure els focus depenent de les necessitats)

   


  El pati exterior es tracta d’un espai amb encant que disposa d’accés directe al carrer (C/ de la Mestra), també està equipat amb focus per a  la il·luminació. Aquest espai es pot emprar per tot tipus d’activitats.

   

  this work was shared 0 times
   000
  About

   Espais Joves

    (4 articles)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.