Match Point: Un concert a 8 sets

Perespaisjoves 2 añosabansSense Comentaris

Diuen que:

 

En la música todos los sentimientos vuelven a su estado puro y el mundo no es sino música hecha realidad.

Arthur Schopenhauer (1788-1860) Filósofo alemán.

 

 

Fa uns mesos que a la Linia de Música i So se sent un so diferent, un remor de fons, el so de la maquinaria que ha començat a treballar a ple rendiment. I us demanareu … que provoca aquest remor?

Per explicar-ho us hem de contar una mica l’origen d’aquest enrenou.

 

Als Espais Joves de l’Ajuntament de Palma hi ha, en aquests moments, una quinzena de grups musicals que estan assajant a les nostres instal·lacions (l’espai jove litoral i tramuntana). Aquests grups tenen un estil i una trajectòria grupal diferent, però tenen un objectiu comú: crear música i transmetre el seu missatge (mitjançant les seves cançons) al públic (o societat).

 

Al llarg dels mesos s’ha anat treballant amb els diferents grups a nivell individual i amb tots els grups mitjançant el suport del dinamitzador de la línia, que ha anat donant resposta a totes les demandes i necessitats dels grups i mitjançant els tallers de tast que els han donat i millorat els seus coneixement de gravació, edició i post-edició, musica electrònica, guitarra, …

 

Poc a poc els grups s’han anat consolidant i també ens han anat expressant la seva motivació per poder mostrar al públic el que han preparat i han aprés durant tot aquest temps. Per aquest motiu des de la línia es va fer la proposta de dur a terme una iniciativa de gran format per poder posar dalt de un escenari la feina de tots els grups. Però anant un poc més enllà també ens vàrem plantejar que tingués un format creatiu, innovador… que afavorís que tots els grups tinguessin el seu paper, el seu temps. Per això se’ns va ocórrer  reproduir un partit de tenis on cada grup gaudirà del seu “match point”, un partit on tots sortiran guanyant, un partit que ben segur serà un concert tan intens com a una final de “Roland Garros”.

 

Però aquí no acaba tot, als Espais Joves ens agrada les sinergies i/o col·laboracions, pel que ens varem posar en contacte amb els nostres companys calvianers del Servei del Generador; servei de joves que entre d’altres també compta amb un servei de bucs d’assaig i compta amb molts grups joves. Des del primer moment es mostraren interessats en jugar aquest partit i nosaltres ben contents de comptar amb ells.

Idò ja ho sabeu, tot aquest enrenou a que es devia.

Al Match Point, un concert de música jove realitzat pels grups joves del Servei d’Espais Joves de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palma i amb la participació de un parell de grups del servei del Generador de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calvià.

 

 

 

 

Es durà a terme al Passeig del Born, el dia 9 de Juliol a partir de les 18:30h. En aquest concert hi participaran els següents grups:

Acrux

Raknosis

Clockwork Soldiers

Freaking Noise

No Panic

Bull Money

Vitrum

Signs Of Sands

 

CARTELL:

match point cartell
Esteu tots/es convidats a venir i gaudir d’un dels concerts més originals de la temporada. Podreu gaudir de bona música i un ambient jove i festiu.
Recordau, dia 9 de Juliol del 2016 a partir de les 18:30 al Passeig del Born.
Per més informació del esdeveniment us podeu posar en contacte amb el dinamitzador de la Línia de Música i So.
Tolo Font
Tel.: 609 848 037

Anar a l'esdeveniment

Category:
  Musica i so
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 100

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.