LogoTIPS: 5 tips pel logotip d’un grup de música

Perespaisjoves 1 añoabansSense Comentaris

LogoTIPS: 5 tips pel logotip d’un grup de música

 

Si us demanem que ens digueu el primer logotip que us ve a la ment que sigui d’un grup de música, quin diríeu? Independentment de si el grup de música t’agrada o no sempre ens venen al cap els mateixos, i aquest fet, no és casualitat.

1- Ha d’esser únic, principalment per no crear confusions als seguidors. Alguns, utilitzen inicials, nom complet del grup, de manera que moltes vegades la tipografia de la lletra arriba a convertir-se en identitat pròpia del grup

2- No necessàriament ha de tenir relació directa amb l’activitat; ens podríem trobar tots el logos amb una guitarra, un micròfon…

 

 

3- Orientat al públic al que està dirigit el grup (colors, tipografia de lletres…)

 

 

 

4- Són atemporals, és a dir, són pràcticament inalterables al llarg del temps, tot i que molts evolucionen per estètica o com a estratègia de marketing (per bé o per mal, tothom parla del canvi i dona la seva opinió)

 

 

 

 

5- Ha d’esser adaptable. Els logotips de grups de música poden estar impresos tant a un cartell promocional, com a una banderola d’un esdeveniment, o incús a la marquesina d’un autobús. S’ha de tenir en compte tant per la definició de la imatge, com pel tipus de material on ha d’anar imprès.

 

Tal vegada aquesta informació vos pot haver ajudat a fer-vos una idea de com podria esser el vostre logotip, ara bé dissenyar-ho sense suport professional…és complicat, però sobretot arriscat.

És per això que posem en marxa un taller per a la creació de logotips per grups musicals, o per ajustaments de ja creats, com sempre, amb suport professional i gratuït. En aquest cas, el taller anirà de la mà d’ Àlex Marquez.

Per més informació, podeu contactar amb Tolo Font

 

Categories:
  Musica i so, Novetats
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 100

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.