Darrers comentaris

  Crònica del taller d’enregistrament per grups de música

  By Espais Joves 7 meses agoNo Comments
  Home  /  Música i So  /  Crònica del taller d’enregistrament per grups de música

  Des de la línia de Música i So, semestralment repetim el taller d’enregistrament per grups de música. En aquesta activitat els grups participants aprenen a identificar, muntar i manejar els diferents aparells que configuren l’equip de so disponible a l’Espai Jove Tramuntana.

  L’objectiu del taller és que els grups de música disposin dels coneixements necessaris per a poder enregistrar les seves cançons de forma autònoma.

  El taller és impartit per en Toni Salvà, dels estudis Diorama Sound, i consta de dues sessions. La primera sessió és de caire teòric i s’hi tracten continguts relacionats amb els aparells i el seu funcionament, i alguns conceptes bàsics sobre el so i la sonorització de diferents instruments. A la segona sessió s’apliquen els continguts treballats a través de l’enregistrament d’una cançó interpretada pels mateixos grups participants.

  Al taller del mes de febrer hi han participat un total de set joves de set grups de música. A partir d’ara podran emprar el material que els facilitam per a enregistrar les seves pròpies cançons quan ho necessitin.

  Category:
    Música i So
  this post was shared 0 times
   000
  About

   Espais Joves

    (38 articles)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.