Com compondre un tema amb Espais Joves

Perespaisjoves 2 añosabansSense Comentaris

Durant aquest estiu hem començat una nova iniciativa dins la línia de Música i So dels Espais Joves de l’Ajuntament de Palma.

Com ja sabreu, als espais de Litoral i Tramuntana comptem amb dos locals d’assaig preparats perquè els grups de música formats per joves puguin assajar el seu repertori. Amb aquests grups hem duit a terme diverses activitats per tal que puguin donar a conèixer la seva feina en públic.

com compondre un tema rock
Normalment aquestes activitats han estat concerts, però aquesta vegada hem volgut organitzar una iniciativa amb un format diferent. Ens hem plantejat que els grups interessats componguin un tema propi i l’enregistrin. Tot amb el suport i l’assessorament de diferents professionals relacionats amb l’escena musical mallorquina.

 

Per articular aquest procés hem organitzat un cicle de tallers de composició que es desenvoluparà durant aquest estiu. Els joves interessats podran compondre la cançó seguint un calendari de feina on començaran treballant les bases rítmiques i harmòniques, seguiran amb les melodies i les veus i acabaran amb els arranjaments necessaris per donar forma a un tema original i propi de cada grup, respectant el seu estil, la seva realitat tècnica i les seves particularitats.

Els objectius d’aquesta nova iniciativa, més enllà de la creació d’una cançó, són mostrar als grups pautes de treball que els puguin facilitar la seva feina creativa i donar-lis eines per agilitzar els seus assajos.

Una vegada es compti amb les cançons el procés continuarà. Aviat us oferirem més informació ;)

 

Tens un grup de música? Presenta’t en els comentaris d’aquest post

PROPERES ACTIVITATS GRATUÏTES DE MÚSICA I SO

Category:
  Musica i so
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.