Amb la música a una altra banda, de Death Metal

Perespaisjoves 1 añoabansSense Comentaris

Adrià comença a practicar guturals fa un any i mig i decideix formar-se en aquesta tècnica de manera autodidacta (anatomia de la gargamella, posició del paladar, respiració…), ja que reconeix que es tracta d’una tècnica complexa i per no fer-se malbé, precisa de molta tècnica.

Jaume Julià s’inicia a la percussió quan tenia 6 anys al Conservatori Municipal de Palma. Ara als 18, humilment comenta que es defensa a la bateria, i té molt clar que necessita molta pràctica.

Yaiza, formada amb classes particulars, toca la guitarra fa alguns anys, però és la primera vegada que ho fa formant part d’un grup musical

Jaume Borràs, el responsable de que puguem gaudir del procés d’aquesta banda als Espais Joves de l’Ajuntament de Palma, també s’ha format musicalment i toca la guitarra

Alguns, amics de tota la vida, d’altres, coneguts posteriorment, se’n adonen que comparteixen l’interès pel Death Metal, l’amor per la música, i que a més a més cada un d’ells és especialista en un instrument, pel que decideixen dur-se la música a una altra banda; Black Leviathan.

Leviathan perquè els hi agradava el personatge mitològic representat en dimoni, i black, per l’obscuritat dels sons de l’estil musical que d’una manera o una altra els ha unit.

Fans del Deaht Metal treballen la música amb molt de respecte i personalitat, essent conscients que estan al començament d’una iniciativa musical, i que compaginar la formació amb l’oci de manera regular és molt complicat, especialment en temps d’exàmens. És per això que durant aquest estiu, aprofitaran les vacances per centrar-se en els assajos, els dimecres al buc de l’Espai Jove Tramuntana.

Arribar a interpretar temes amb una complexitat musical com Chelsea Smile, de Bring me the horizon, és la seva fita, que gaudeixin del procés i facilitar-los els mitjans, la tasca dels dinamitzadors.

Categories:
  Musica i so, Novetats
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.