Més de 30 joves creen el seu propi videojoc al VideogameDay

Perespaisjoves 2 mesesabansSense Comentaris

Intensiva, productiva i satisfactòria la jornada del 12 de Maig juntament amb ENTI Barcelona, la ja coneguda Universitat del Videojoc.

 

A les 11:00 del matí els alumnes de la Universitat ENTI Barcelona es convertien en mestres del més de 30 joves que assitien a viure una de les seves il·lusions; crear el seu propi videojoc.
Les ganes, l’interès i la professionalitat dels joves d’ ENTI van fer que durant tot el dia, es visquessin continus moments de satisfacció per part dels participants.

La jornada es va viure també intensament a través de la xarxa social Twitter, on els joves es crearen el seu propi compte per grups de treball, i aprengueren a utilitzar la xarxa com a mitjà de difusió i comunicació del seu producte i centre d’interès, el videojoc. Ho feren a través del #GameJamPalma on es poden trobar recursos per descarregar-se els videojocs que es varen dissenyar.

 

VideogameDay

L’equip d’Espais Joves de l’Ajuntament de Palma vol agraïr a d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, que ofereix formació de 360º en programació, art i producció digital, especialment als seus alumnes, la professionalitat i l’interès de compartir coneixements amb altres joves que comparteixen el seu mateix centre d’interès.

Gràcies i fins un altre

Categories:
  Esdeveniments, ludoteca
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.