ROL EN VIU “L´ILLA DELS MONSTRES”

Perespaisjoves 7 mesesabansSense Comentaris

Dissabte 18 de novembre, Espai Jove Migjorn.

13h del migdia, Espai Jove Migjorn. Una de les sales està plena de materials reciclats, a més de teles, paper de diferents textures, pinzells,  i altres estris. Sembla un taller de manualitats…i sí, en part ho és:. tot i que no deixa de ser una activitat per conèixer una de les parts més importants d´un Rol en viu: la caracterització dels  personatges. Per ficar-te a la seva pell, una mica de “xapa i pintura” sempre ajuda.

Julio Espejo, màster expert en dirigir jocs de Rol i col·laborador en activitats de Joventut des de fa temps, es posa al capdavant del taller. Els i les participants van arribant: Maria del Mar, Valentina, Adriano, Juanmi, Robin (habituals en la participación d´activitats d´Espais Joves) així com altres joves que assistíen per primera vegada com n´Hugo, en Lucas i en Sergi.

L´objectiu era clar: aprendre a dissenyar un personatge (en aquest cas un montre) tenint en compte des de la fitxa de personatge (origen, característiques físiques, poders, habilitats i febleses), elaborar la desfressa (caracterització) i finalment la interpretació i presentació del personatge, que havia d´interactuar amb la resta.

A la tarda es va reprendre el taller amb la confecció de les desfresses i complements i darrera hora es van realitzar les interpretacions de cada rol i les votacions . Aquest rol s´inspirava en els monstres de les pel·lícules japoneses com Godzilla. A les 20:30h vam finalitzar el taller amb la satisfacció d´haver complert els objectius. Destaquem la col·laboració que va sorgir entre totes i tots a l´hora de realitzar les indumentàries, malgrat el “punt competitiu” que implicava aquesta activitat… el guanyador/a es convertiria en el rei de l´illa dels monstres…qui no ha volgut esser-ho alguna vegada?

Us deixem un collage amb imatges per a que us faceu una idea de com va anar l´activitat i recordeu que el proper rol en viu serà dissabte 9 de desembre i  es centrarà en el guió. La temática?  Doctor Who. Si tens curiositat o ets un/a friki-fan de la sèrie, tenim una bona noticia: encara hi ha places disponibles!

Gràcies a totes i a tots per participar i a AERES per dur-lo a terme.

+info d´activitats de Ludoteca (Laura: 638.429.147)

 

Category:
  ludoteca
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.