Primer Midseason de Balears: Torneig VGC de “POKÉMON SOL Y Y LUNA”

Perespaisjoves 1 añoabansSense Comentaris

El proper dissabte 18 de febrer, a l´Espai Jove Llevant , el grup de joves de Pokémon Baleares amb el suport del servei de Joventut Espais joves de l´Ajuntament de Palma celebra l´anomenat “ Primer Midseason de Balears”.

Es tracta d´un torneig de “VGC” (Videogame Championship) i en aquesta ocasió es jugarà amb els jocs originals de “Pokémon Sol y Luna”, videojocs per a consoles de Nintendo 3DS, llançats recentment al mercat, els quals gaudeixen d´una gran popularitat entre molts de joves.

En motiu del gran format d´aquest torneig, els organitzadors de tornejos de Mallorca comptaran en aquesta ocasió amb el suport dels d´Eivissa . L´esdeveniment ocuparà tota la jornada del dissabte 18 a l’Espai Jove Llevant, entre les 10:30 del matí i les 20:30 del capvespre, amb un descans intermig.

El “Primer Midseason de Balears” es tracta d´un torneig oficial amb límit d´inscripcions i comptarà amb diverses rondes eliminatòries.

 

Dissabte 18 de febrer

De 10:30 a 14h i de 16:30 a 20:30h.

Espai Jove Llevant. Carrer Pere d´Alcàntara Penya, número 10, baixos. Palma.

Les persones interessades en participar-hi poden posar-se en contacte directament amb l´organització de Pokémon Baleares mitjançant el seu grup de Facebook homònim o bé contactant amb el servei de Ludoteca dels Espais Joves per correu electrònic (ludoteca@espaisjoves.cat ) o per telèfon (638.429.147)

 

Category:
  ludoteca
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 100

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.