Darrers comentaris

  Arranca la quarta edició de la Llonguetada Jove

  By Espais Joves 11 meses agoNo Comments
  Home  /  info  /  Arranca la quarta edició de la Llonguetada Jove

  Actuacions de ball, música, fotografia, ràdio, jocs “a la mallorquina” i llonguets, a #LaFestaNostra.

  Una vegada més ens posam en marxa per a preparar una activitat amb la qual hem gaudit molt durant els darrers anys; parlam de la Llonguetada dels Espais Joves.

  En el marc de les festes del patró de la ciutat prolifera la realització de sopars culturals a diferents barris de Palma, amb tres requisits fonamentals: abundància del color groc en la decoració, una oferta cultural de l’interès dels participants i, evidentment, un bon sopar de llonguets.

  En aquest sentit hem volgut fer una Llonguetada pels i per a les joves de Palma en què els participants puguin gaudir d’una mostra clara de les accions més destacades del Servei de Dinamització Jove.

  Però ho volem fer mirant cap a la tradició mallorquina, destacant #LaFestaNostra com a element central de la Llonguetada Jove de 2019.

  En aquest sentit podreu gaudir d’actuacions de ball i música, concurs de fotografia, programes de ràdio innovadors, dinamització de jocs “a la mallorquina”, llonguets MOLT típics de la cuina de les Illes Balears, i molt més.

  Vos esperem el pròxim divendres dia 18 de gener a partir de les 17.30 h a l’Espai Jove Llevant.

  Recordau reservar el vostre llonguet mitjançant aquest formulari.

   

   

  Category:
    info
  this post was shared 0 times
   000
  About

   Espais Joves

    (46 articles)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.