Descripció/detalls

Palma acollirà el pròxim 18 de març la segona edició del Videogame Day, un programa accelerat de 9 hores per desenvolupar un videojoc en VR per IPhone, Android, Windows i Mac.

L’espai jove Tramuntana serà la seu d’aquesta activitat on els participants seran els grans protagonistes de la jornada perquè podran crear el seu propi videojoc. D’aquesta manera la ciutat  torna a fer una clara aposta per la programació,el disseny interactiu, l’exploració narrativa i l’expressió artística, un sector en constant creixement i amb nombroses sortides professionals.

Aquest acte ha estat organitzat per ENTI-UB, escola de noves tecnologies interactives amb seu a Barcelona i adscrita a la Universitat de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma.

Aquest taller va dirigit a joves de 12 a 30 anys, i l´únic dels requisits és que hauran de dur el seu propi ordinador portàtil per a poder participar de la jornada.

El taller que en la seva primera edició va ser tot un éxit, incorpora novetats interessants. En aquesta ocasió amb el disseny i creació d’un videojoc en realitat virtual per part dels participants que s’organitzaran en equips i estaran assessorats per desenvolupadors de jocs d’ENTI-UB. La jornada acabarà a les  nou del vespre quan es donaran a conèixer el nom dels guanyadors pel millor videojoc.

OBJECTIUS

  • Aprendre a programar un videojoc

REQUISITS

  • Dirigit a joves de 12 a 30 anys.
  • Dur el teu propi ordinador portàtil per a poder participar.

IMPARTEIX

Gràcies per compartir

|||::