Qualitats i consells dels convidats a la Llonguetuber, arriben directament a quasi els 250 joves que assistiren a la llonguetada més cibernètica fins al moment

Perespaisjoves 5 mesesabansSense Comentaris

18 de Gener del ’18. Una setmana hem necessitat per “recuperar-nos” del que va ser un dels esdeveniments més importants no del mes, sinó de l’any.
Per què hem començat per un dels més importants?, perquè no es tracta d’un put i a part, es tracta d’un punt i seguit, d’iniciatives, esdeveniments i propostes.

No eren les 10:00 del matí i l’equip es concentrava perquè tot estés preparat per rebre no només als convidats col·laboradors, sinó també a tots els joves curiosos i interessats.

250 joves aproximadament van assistir a la llonguetada més cibernètica fins al moment, per trobar-se al “preguntes i respostes” amb uns convidats especials.

 

Va ser un autèntic Orgull Llonguet rebre i compartir experiències amb els convidats de la Llonguetuber (fotos per Nieves Ruiz).

Naim Darrenchi, amb més timidesa que davant la càmera, explicà els reptes que publica a youtube amb la seva família, especialment amb la seva parella.

El Cejas, en menys de 2 mesos aconsegueix més de 27.000 subscriptors al seu canal. Els seus vídeos tenen milers de visualitzacions, però un d’ells a dia d’avui, compta amb més de 400.000. Ens comptà com va ser el primer vídeo que va penjar a youtube, el per què “El cejas”, i la diferència entre la persona i personatge. Si voleu sebre més sobre ells, vos deixam una entrevista li fa “El Toca Huevos”

“El Toca Huevos” (o simplement “El toca”, ens donà el toc de racionalitat i maduresa de la situació actual no només seva, sinó també els youtubers o els joves que ho volen ser, i fa incidència especialment sobre la situació efímera en la que es troben (“avui estàs a dalt però demà es poden oblidar de tu i desaparèixer”)

Taoscuro Indignado, Tiavoli, Tiasmile. Aposten per la constància i per la dedicació a fer allò que a un li agrada, independentment dels recursos. Partidaris de la qualitat tant en continguts com en edició, asseguren que als seus començaments dedicaven més temps en l’edició dels vídeos que als continguts, i que sempre ho han fet i ho fan com a oci.

 

Chim, un mallorquí amb molt a contar, ho fa a través del seu canal de youtube i amb nosaltres en directe, ho va fer via Skype. Senzill, respectuós, educat, sensible, i una facilitat a l’hora de comunicar-se i viralitzar els seus vídeos exemplar. També el podeu veure a Disney Chanel España, AwesomenessTV ES i Gran Spoiler i Gran Youtuber.

Tot i que el focus de l’esdeveniment era youtube i youtubers, vam tenir el plaer de comptar amb Toni Vilchez, Alejandro Bernal i Dimonio8 d’Igers Mallorca, explicnat les seves experiències especialment a la xarxa social Instagram.

Toni Vilchez, tècnic electrònic enamorat de la cuina i de l’alimentació saludable veu com la seva xarxa augmenta en seguidors, i en “likes” a les seves publicacions, sense fer “res més” que publicar fotografies del que cuina…i menja. Els seus millors ingredients? La humiltat i la constància.

Alejandro Bernal explica l’evolució des del seu començament, ja que es tracta d’un jove que ha evolucionat no només en contingut sinó també a les diferents xarxes (youtube, instagram i facebook), passant des de vídeos de ball fins a contar experiències personals, que decideix publicar per si a algú li pogués ajudar. Ballarí, conseller basant-se en la seva experiència, ara s’estrena també a la radio com a col·laborador de La hora de internet a sputnik ràdio.

Dimonio8, un dels gestors de la pàgina i iniciativa Igers Mallorca, amant de la fotografia i les xarxes socials, ens explica que és i com funciona la comunitat #IgersMallorca, on a més, organitzen quedades setmanals per sortir a fotografiar diferents indrets de l’illa.

 

Tot això ben alimentats amb una tradicional llonguetada on els joves que havien reservat prèviament el seu llonguet, podien fer-s’ho ells mateixos escollint entre una vintena d’ingredients.

No podem dir gaire més perquè resumir la desvirtualització més esperada als Espais Joves és molt complicat. Si voleu reviure o fer-vos una idea de les preguntes-respostes, i treure conclusions pròpies, podeu veure la retransmissió en directe a youtube, i tant si vàreu ser com si no, no vos podeu perdre les entrevistes que varen oferir els convidats en directe, a la ràdio.

Gràcies a tots i totes
Salut i youtube

 

 

 

 

Categories:
  Esdeveniments, Xarxes Socials
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.