#Llonguetuber; la llonguetada youtuber

Perespaisjoves 6 mesesabans2Comentaris

Com cada any, des de el Servei d’Espais Joves volem sumar-nos a la iniciativa d’Orgull Llonguet fent una LLONGUETADA pels joves de Palma, per això dia 18 de gener a les 18h farem la LLONGUETADA YOUTUBER al Espai Jove Llevant (c. De Pere d’Alcàntara Penya 10).

Creiem que és molt important participar de les festes Patronals de Palma i de les seves tradicions, i per aquest motiu volem sumar-nos a les festes de Ciutat, i com ja fa 3 anys realitzarem la LLONGUETADA per les festes de Sant Sebastià (programa web / app android)

Des de el Servei creiem que aquest dia és un bon moment on poder oferir simultàniament amb la llonguetada un espai per les noves tecnologies, avui en dia les xarxes social són un món el qual els joves hi dediqueu una gran part del vostre oci, i un espai on tindreu la vostra professió segurament molts de vosaltres, per tant creiem que és un bon moment per ajuntar tradició i noves tecnologies, ja que mai podem perdre d’on venim però tampoc cap on anem.

Per això hem creat la #LLONGUETUBER (llonguetada youtuber), on podreu trobar diferents especialistes i professionals de la comunicació online que vos podran ajudar a identificar les vostres necessitats en aquest món. A partir d’aquí el nostre objectiu és poder-vos oferir després des de els Espais Joves diferents xerrades, tallers, formacions… per a que pugueu augmentar les vostres capacitats dins la comunicació online.

Si sou joves interessats en participar no tardeu en reservar el vostre llonguet a info@espaisjoves.es a més si teniu experiència en el món de les xarxes socials i creieu que la vostra vivència pot ser interessant per a  altres joves, poseu-vos en contacte amb nosaltres 😀

 

Aina Martorell, Coordinadora d’Espais Joves de l’Ajuntament de Palma

 

 

Categories:
  Esdeveniments, Xarxes Socials
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 100

2 Comentaris

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.