La Ratapinyada fa tremolar de por i de participació juvenil s’Escorxador de Palma, a la seva 25a edició

Perespaisjoves 9 mesesabansSense Comentaris

El servei de dinamització jove Dinamo de l’Ajuntament de Palma ha celebrat la 25a edició de la Nit de la Ratapinyada. Han estat més de 150 joves els i les que han format part de l’organització de la 25a edició, que es va dur a terme el passat 28 d’Octubre a s’Escorxador amb la temàtica d’aquesta edició: el terror.

Els grups de ball Blood Deal, X-Quad, DAZE, Zoi-Z, Black Bullet, Amai Dolls, 626, Ayumi i Sabelly Free es feren càrrec de que l’art en moviment es convertís en part clau de l’escenari. Incógnitos i Vitrum Band, va sorprendre aquesta vegada no només per la música, sinó també per la seva posada en escena. ArtiManya animà al públic a participar del teatre improvitzat, i els joves d’Scenarium, s’encarregaren de que la por, s’apoderés de tots els i les joves que van participar a la Survival Terrorífica.

Les entitats Creu Roja Joventut, Joves de Mallorca per la Llengua, Club d’Espaiu Es Xiroi, Joves Ben Amics, Club d’Esplai Nou Món, Energy Control Mallorca, Esplai Fent Camí Jovent El Viver i Acció Feminista, foren les responsables de transmetre valors i hàbits saludables a través d’una gimcana amb proves creatives, on a més de divertir al jovent, les permetia donar a conèixer els projectes i iniciatives de la seva entitat.

La Ratapinyada és ja un referent per la joventut de Palma que permet donar a conèixer creacions artístiques juvenils de qualsevol disciplina i entitats juvenils. És una iniciativa que permet, tant a joves com professionals que hi treballem, obrir-nos, mostrar-nos, i crear sinergies entre diferents àmbits.

Moltes felicitats als participants, entitats col.laboradores i l’equip de dinamització dels serveis Dinamo i Espais Joves de l’Ajuntament de Palma perquè entre totes i tots #feimratapinyada. Ens re-trobarem a la propera!

 

Categories:
  Art en moviment, Arts esceniques, Creació artística, Diversitat, diy, Esdeveniments, ludoteca, Musica i so
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 100

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.