Receptes Trampatojos

Perespaisjoves 1 añoabansSense Comentaris

Benvinguts Gourmets al receptari de Cuina CreativaLet’s Cook! És l’hora de fer trampatojos.

En aquesta nova plana de DIY trobareu les receptes que hem anat fent ens els tallers de cuina! Si no t’enrecordes o no vas poder assistir, no pateixis, aquí podràs consultar com s’ha de fer per poder gaudir-lo a casa teva i sorprendre als teus.

 

“TRAMPANTOJOS”:

Il·lusió òptica o trampa amb la qual s’enganya a l’ull fent creure que veu algo diferent a lo que la realitat veu; per tant, un “trampantojo” a la cuina, és una tècnica culinària creativa que té com a finalitat divertir i sorprendre, no enganyar, als comensals amb la vista, elaborant plats creatius que respectin les expectatives inicials.

 

RECEPTA PER A ELABORAR BOMBONS FERROR ROCHER:

INGREDIENTS (per uns 16 bombons):

– 200 gr. De formatge de cabra
– 100 gr. Olives negres sense pinyol
– 100 gr. Ametlla crua picada
– Spray color daurat alimentari
– Càpsules per a bombons (opcional)

 

ELABORACIÓ:
1. Escórrer les olives, picar-les i ficar-les al microones a màxima potencia fins que quedin seques i trencadisses.
2. Esmicolar en un bol el formatge de cabra, barrejar amb les olives deshidratades, formar boles petites amb la mescla i arrebossar amb l’ametlla picada.
3. Col·locar els bombons damunt el paper de forn i amb l’spray de color daurat polvoritzar les boles, esperar uns minuts i tornar a polvoritzar fins que quedin completament daurades.
4. Perquè sembli més real col·locar a unes càpsules i treure’ls uns minuts abans de servir-los de la nevera perquè temperin.

 

trampatojos ferrero rocher i oleotrampatojos ferrero rocher

RECEPTA PER A ELABORAR OUS FREGITS:

INGREDIENTS:

– Iogurt natural dulcorat
– Préssec amb almívar
– 1 poma
– 1 llimona
No té elaboració, tan sols muntatge de plat, és un divertit postre, ràpid i sabrós

 

Receptes amb la col·laboració de:

Categories:
  Cuina Creativa, diy
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.