LÍNIA I ESPAI DIY – MANUALITATS

Perespaisjoves 1 añoabansSense Comentaris

Les manualitats i el fet d’elaborar amb les nostres pròpies mans alguna cosa, ens obliga a treballar la concentració, la creativitat, la perseverança, i moltes vegades també ens fa sentir fidels amb el medi ambient, quan utilitzem material de rebuig.

 

La línia de manualitats o DIY dels Espais Joves de l’Ajuntament de Palma, ofereix tallers i activitats com espelmes, disseny de tasses, ganxet, decoració amb diferents tècniques (washi tape, skrapooking, silicona…), tallers de cuina temàtiques, de temporada, d’autor, i d’altres de reciclatge creatiu.

 

Contem amb espais perquè qualsevol jove pugui desenvolupar la seva creativitat a través de manualitats: sales amb taules, cadires, calefacció, aire condicionat, Internet, amb possibilitat de dissenyar i crear decoració per algun esdeveniment (dissenyar o elaborar roba, disfresses, garnaldes, packaging per regals…).

 

A més a més, estam il·lusionats de poder presentar l’espai DIY, amb possibilitat de poder fer ús no només de l’espai, sinó també del material que disposem. Esperem que us agradai perquè a nosaltres en encanta.

 

Espai DIY – Manualitats youtube

 

Per propostes d’activitats i/ reserva d’espai, contacteu amb la dinamitzadora de la línia, Aina Morell (630 777 307) Facebook

 

Category:
  diy
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.