Empanades de Seitan

By espaisjoves 1 any agoNo Comments

EMPANADES DE SEITAN (CARN DE GLUTEN)

Ingredients:
Massa tipus brisa.

Per fer el farciment necessitem:
1 tros de seitan tallat en quadrats molt petits
Mig got de pèsols descongelats
1 ceba picada
2 cullerades d’oli d’oliva
1 cullerada de pimentó dolç
1 cullerada de comino (opcional)
Sal, pebre negre
1 dent d’all picat o 1 culleradeta d’all en pols

Preparació:
En una paella escalfem l’oli i saltegem la ceba i agreguem els pèsols i després el nostre seitan, l’all picat i saltegem un minut més. Apaguem el foc i condimentem.

masa brisaEstenem la massa amb un rotllo de fusta (sinó tenim ens serveix una ampolla de vidre neta). Tallem cercles amb un got (quan més gran és el cercle, més gran l’empanada). Tanquem com els cocarrois. Sinó tanca molt bé podem mullar les vores amb una mica d’aigua en dit. En una safata de forn posem el paper vegetal de forn (moltes vegades ve dins del paquet dóna la massa brisa) i damunt, posem les nostres empanades. Deixem hornear més o menys 25-30 minuts en 180 graus. Les empanades estan llestes quan estan daurades.

empanades de seitan

PROPERES ACTIVITATS GRATUÏTES A DIVERSITAT

Categories:
  Diversitat, Vegatemptacions
this post was shared 0 times
 100

Leave a Reply

Your email address will not be published.