Jo m’agrado així com som

Perespaisjoves 4 semanasabansSense Comentaris

Una de les dates a tenir present aquest mes de juny és el dia 28, en el qual celebram l’Orgull LGTB. Històricament aquest dia s’ha caracteritzat per una sèrie d’actes reivindicatius quant a la diversitat afectivosexual i d’identitat de gènere, i amb l’objectiu principal de propiciar la tolerància i la igualtat.

Com és habitual, els Serveis de Joventut de l’Ajuntament de Palma promovem, des de diferents vies, accions que ens ajudin a avançar en la igualtat de drets en el dia a dia de les i els joves, amb activitats integradores i, alhora, promocionant l’oci responsable i igualitari en totes les accions que impulsam i organitzam.   

En aquesta ocasió, posem en marxa la campanya “El dia de l’Orgull i la resta de dies de l’any, jo m’agrad així com som”. Aquesta acció  pretén, d’una banda, la reflexió i l’acceptació per part de la societat de la diversitat afectivosexual i d’identitat de gènere i, de l’altra, promoure l’autoestima de totes les persones, siguem com siguem.

Per a poder dur a terme aquesta acció i dinamitzar-la amb la vostra col·laboració, hem col·locat als espais joves racons temàtics decorats dins la línia de la campanya i volem, especialment, que ens ajudin en la nostra finalitat de no etiquetar les persones per les seves eleccions i agradar-nos tal com som.

Category:
  Diversitat
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.