Bombons de pastanaga i coco

By espaisjoves 1 any agoNo Comments
bombons pastanaga

RECEPTA: BOMBONS DE PASTANAGA I COCO

Ingredients:
140 grams de pastanaga cuita.
200 grams de xocolata de postres negre (en tauleta).
200 grams de xocolata de postres blanc (en tauleta).
100 grams de coco ratllat.
80 grams de sucre blanc.

bombons de pastanaga i coco

PAS A PAS:

NOTA: La pastanaga que utilitzarem està ja cuita. Si coeu més quantitat i veis que us sobra, no us preocupeu, la podeu utilitzar per a les boletes de pastanaga i coco.

1. Quan la pastanaga encara està calenta, xafar-la bé amb una forquilla i deixar-la escórrer en un colador perquè perdi tot l’aigua que hagi pogut agafar durant la cocció.

2. Mentrestant, fonem la xocolata negra seguint les instruccions de l’envasador; en el nostre cas va ser en un cassó a foc lent i removent freqüentment.

3. Amb l’ajuda d’una cullera, tirar la xocolata fosa dins de la cubitera o motlle de bombons, ajudant-nos amb una cullera per pujar-la per les vores (per a això la xocolata no ha d’estar excessivament líquid, si no serà impossible). Reservar una mica de xocolata per després tancar els bombons una vegada farcits.

4. Repetir els passos 3 i 4 amb la xocolata blanca.

5. Ficar la cubitera en el congelador mentre fem el pas 6.

6. Barrejar la pastanaga ja freda, amb el coco i el sucre.

7. Treure la cubitera/motlle de bombons del congelador i comprovar que la xocolata s’ha endurit.

8. Amb l’ajuda d’una cullera, tirar la mescla de pastanaga i coco en els buits de la cubitera/motlle de bombons.

9. Cobrir per damunt amb el sobrant de xocolata blanca i negre.

10. Deixar refredar en el frigorífic. Una vegada freds, desmondar i… a gaudir del dolç!

PROPERES ACTIVITATS GRATUÏTES A DIVERSITAT

Categories:
  Diversitat, Vegatemptacions
this post was shared 0 times
 100

Leave a Reply

Your email address will not be published.