Bolonyesa de Soia Texturizada

By espaisjoves 1 any agoNo Comments

Ingredients:
60 gr. de soia texturizada fina
1 llauna de tomàquets triturats grans
1 ceba (també podem usar tomàquet triturat que ja ve amb ceba, llavors posa solament la meitat de ceba)
2 dents d’all picats o all en pols
1 pastanaga
1 pebrot vermell
Salsa de soia
1 cdta. de pimentón dolç
1 cdta. de farigola o herbes provençals
2 cdas. d’oli d’oliva
Surt i pebre al gust
Truites mexicanes

BOLONYESA DE SOIA TEXTURIZADA

Remulla durant 10 minuts la soia en un bol amb suficient aigua calenta. Cola la soia i reserva. És molt important que aquesta alga no s’usa i que la soia queda tova però sense aigua usada pel remullo.

Afegeix la salsa de soia perquè la mescla tingui bastant sabor. Mentre en una olla, sofregeix la ceba tallada molt petita amb l’oli i els alls picats, mitja pastanaga rallada i pebrot vermell picat.

Quan estigui tot tendre afegeix la farigola i la soia texturizada, després afegeix el tomàquet triturat, quan comenci a bullir baixa a foc mitjà. Deixa coure durant 20 minutos a foc mitjà-baix o fins que tingui la consistència que desitges.

Si espesseix massa afegeix una mica d’aigua perquè no es cremi. Personalment m’agrada espessa, per això la deixo reduir bastant temps perquè evapori part de l’aigua dels tomàquets. Serveix amb les truites mexicanes escalfades o amb pasta o arròs. També es pot usar com a farcit per a verdures o empanades.

 

PROPERES ACTIVITATS GRATUÏTES A DIVERSITAT

Categories:
  Diversitat, Vegatemptacions
this post was shared 0 times
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.