El 24 de Gener del 2015 es va dur a terme la primera edició del concurs InstaRelat, basat en el concepte de “Instarelato”, emprat per la periodista “Mar Abad”, i convertit en una tendència a les xarxes socials.

Literatura, fotografia, xarxes socials i joves, es van tornar a trobar en la segona edició quasi un any després, el 16 de Gener del 2016.

Al concurs han participat 9 Instarelats de joves, que tant a nivell individual com en grup, van parlar sobre la igualtat i la joventut.

En definitiva, la literatura, la fotografia i les xarxes socials, que han estat un mitjà per a l’expressió juvenil, mitjançant el concurs #Instarelat2016 ja té Instarelat guanyador.

Els guanyadors del Consurs Instarelat2016 és: EID Crew.

 

instarelat eidcrew

 

Moltíssimes gràcies a tots els participants, per la seva implicació, creativitat, per haver creat històries de vida, o més bé, haver fet de la vida, una història: sou vertaderament sorprenents.

 

Moltes gràcies també a la Llibreria Agapea, Llibreria Ideari i a Norma Còmic, per la seva implicació i il·lusió., i moltes gràcies també a tots els que heu participat al procés de votació del concurs, (248 votacions a través de la web) i al jurat: Aina Martorell, Tolo Font i Ana Buendía.

Sense tots i cada un de vosaltres, el nostre treball no tindria cap sentit.

 

Dolors Vílchez – Dinamitzadora de Creació Artística

Categories:
  Concursos, Creació artística
this post was shared 0 times
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.