Benvingut al teu caos

Perespaisjoves 2 añosabansSense Comentaris
Harayuku Kyds

 

Andrea Garau i Hernan són els components del duo artístic Harajuku Kids. S’iniciaren com a duo de ball amb una cessió d’ús als Espais Joves, i a poc a poc, les adversitats que en un moment donat se’ls hi posaren pel camí, les transformaren en un univers d’oportunitats.

Hernan, jove colombià, fa 2 anys es veu obligat a tornar al seu país d’origen, amb la seva família, per tal de tenir suport per a la seva formació. Es formà en disseny gràfic i moda. Mentrestant, es dedica a fer il·lustracions de figurins i aliens, a més de muntatges fotogràfics de Net.Art.

Internet, que ha estat per ell, un suport per evadir-se del món social físic, del que es va sentir assajat durant la seva infantesa, es converteix no només en la seva font d’inspiració, sinó també en un suport per augmentar la seguretat en si mateix, i en el suport de comunicació a través del qual pot continuar la seva amistat amb Andrea Garau, i anar intercanviant idees, i projectes futurs en comú.

Andrea Garau, finalitza el Batxillerat Artístic a l’IES Antoni Maura, i comença a realitzar il·lustracions en bolígraf i punta fina. Algunes de les seves obres, ja han estat exposades al Casal Solleric de Palma. Internet, també ha estat per ella una oportunitat per conèixer gent amb el mateix centre d’interès, inquietuds… Gran aficionada a la lectura, es nodreix de la informació internauta per formar-se, informar-se i comunicar-se amb gent que comparteix el mateix centre d’interès, i per suposat, per compartir els seus projectes i idees amb Hernan, el seu company de “viatges cibernètics”.

 

El caos, es un tipo de orden. Todos vivimos en un caos, solo que yo no lo escondo, lo ilustro”. Andrea Garau

 

En un futuro no muy lejano, llegará un momento en el que nos saturaremos de información, y cada uno irá creando su propio mundo a través de internet” Hernan

 

S’identifiquen amb aliens perquè asseguren que són “d’un altre planeta”; Venus, també deessa de l’amor.

Enamorats d’Internet, que segons exposen, “provoca aislamiento social físico, al mismo tiempo que provoca acercamiento social virtual”, Andrea Garau y Hernan, vos conviden a viatjar al futur amb l’exposició l’exposició Rocket Nº9, que tindrà lloc el proper 28 de Juliol a les 19:00h a l’Espai Jove Ciutat Antiga fins el dia 25 d’agost de 2016

 

 

 

PROPERES ACTIVITATS GRATUÏTES A CREACIÓ ARTÍSTICA

Categories:
  Creació artística, entrevistes
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 100

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.