Alerta Teatral és un grup de teatre format inicialment per cinc amics: Noelia Mellado, Jessica Melisa, Carles, Alex i Karima. Però en l’actualitat, el nombre de membres s’ha anat ampliant amb les últimes incorporacions de: Kike Sánchez, Pilar De la creu i la nostra aposta més forta fins al moment, Caterina Ross.

La nostra filosofia gira al voltant del nostre nom artístic. Per això, realitzem petites obres de teatre còmic (humor de l’absurd, paròdia, comèdia moralitzadora, sàtira…) amb la finalitat de “alertar” a la societat de la necessitat que tots tenim de riure en temps difícils. D’igual manera, som una “alerta teatral” constant que sempre aborda temes d’immediata actualitat en les seves obres amb diverses finalitats: realitzar una denúncia social sobre un camp específic o una situació injusta determinada per conscienciar al nostre públic durant uns minuts de la realitat en la qual vivim o, fins i tot, abordar notícies actuals amb tocs burlescos i satírics per ridiculitzar tot allò que considerem que l’hi mereixi.

El nostre públic sou tots vosaltres. Som una “alerta” sorprenent que busca adaptar-se tant a tot tipus d’espectadors com a un públic més selecte (depenent de l’esdeveniment en el qual participem).

Signat: Alerta Teatral.

 

Categories:
  Arts esceniques, entrevistes
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 100

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.