Darrers comentaris

  Més de 200 joves participaren en la Summer Party Dance que es dugué a terme a l’Espai Jove Litoral.

  By Espais Joves 11 meses agoNo Comments
  Home  /  Arts en moviment  /  Més de 200 joves participaren en la Summer Party Dance que es dugué a terme a l’Espai Jove Litoral.

  Dos mesos de feina intensiva amb res més que 21 grups de ball interessats a formar part d’un esdeveniment que va estar protagonitzat per l’expressió a la dansa, el kpop i les reivindicacions juvenils.

  La mostra de ball de la Summer Party Dance es complementà amb una carpa No i Punt, on els joves podien informar-se dels recursos que tenen a l’abast per aconseguir una “Palma, lliure d’agressions sexistes”.

   

  A més, disposaven d’un espai on relaxar-se i reflexionar al “mirall #JOMAGRADO” una acció que pretenia, d’una banda, la reflexió i l’acceptació per part de la societat de la diversitat afectivosexual i d’identitat de gènere i, de l’altra, promoure l’autoestima de totes les persones, siguem com siguem, aquest i qualsevol dia de l’any.

   

  La pluja va interrompre alguns moments, però no va aconseguir tallar la il·lusió dels joves que seguiren la festa a l’interior de l’Espai Jove Litoral.

   

   

  La festa, emmarcada també a la campanya de prevenció del consum d’alcohol de menors d’edat amb el lema #aPalmaMenors00, comptà amb granissats, berenar saludable i un photocall dissenyat especialment per la campanya, on els joves es fotografiaven i ho compartien a les seves xarxes.

   

  Volem donar les gràcies a tots els joves que van assistir, als 21 grups de ball que hi participaren, a l’equip de dinamitzadores i dinamitzadors ho varen fer possible, i aquesta vegada també, a les famílies que confien en la nostra feina i que acompanyen a les seves filles i fills, tant en sentit literal com figurat, a complir les seves inquietuds carregades d’il·lusió.

   

  Category:
    Arts en moviment
  this post was shared 0 times
   000
  About

   Espais Joves

    (38 articles)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.