Més de 200 joves participaren a la Summer Party Dance, que es dugué a terme a l’Espai Jove Litoral.

Perespaisjoves 1 semanaabansSense Comentaris

Dos mesos de feina intensiva amb res més que 21 grups de ball interessats a formar part d’un esdeveniment que va estar protagonitzat per l’expressió a la dansa, el kpop i les reivindicacions juvenils.

La mostra de ball de la Summer Party Dance es complementà amb una carpa No i Punt, on els joves podien informar-se dels recursos que tenen a l’abast per a aconseguir una “Palma, lliure d’agressions sexistes”. A més, disposaven d’un espai on relaxar-se i reflexionar al “mirall #JOMAGRADO”, una acció que pretenia, d’una banda, la reflexió i l’acceptació per part de la societat de la diversitat afectivosexual i d’identitat de gènere i, de l’altra, promoure l’autoestima de totes les persones, siguem com siguem, aquest i qualsevol dia de l’any.

La pluja va interrompre alguns moments, però no va aconseguir tallar la il·lusió dels joves, que seguiren la festa a l’interior de l’Espai Jove Litoral.

La festa, emmarcada també a la campanya de prevenció del consum d’alcohol de menors d’edat amb el lema #aPalmaMenors00, comptà amb granissats, berenar saludable i un photocall dissenyat especialment per a la campanya, on els joves es fotografiaven i ho compartien a les seves xarxes.

Volem donar les gràcies a tots els joves que hi varen assistir, als 21 grups de ball que hi participaren, a l’equip de dinamitzadores i dinamitzadors que ho varen fer possible i, aquesta vegada també, a les famílies que confien en la nostra feina i que acompanyen les seves filles i fills, tant en sentit literal com figurat, a complir les seves inquietuds carregades d’il·lusió.

Fotos

 

Categories:
  Art en moviment, Esdeveniments
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.