Què és el Lindy Hop?

Perespaisjoves 2 añosabansSense Comentaris

Aquest mes us presentem un altre estil de ball, el LINDY HOP.

Què és el Lindy Hop?

És un estil de ball derivat de la mescla entre el Charleston, el jazz i altres estils utilitzats per ballar la música Swing, popularitzat per ballarins afroamericans.

 

Com a curiositats!:
Es comenta que va néixer en una de les sales de ball més famoses, el Savoy Ballroom, un local de Harlem (Nova York); i que el nom de “Lindy Hop” prové del famós aviador Charles Lindbergh, que va ser el primer aviador que va creuar l’Oceà Atlàntic, fent un vol sense escales des del continent americà amb l’europeu el mateix any que va sorgir el lindy.
Lindy vindria a ser el diminutiu de Lindbergh i hop (salt en anglès), faria referencia al “salt” que va fer de continent a continent.

Amb el temps, el Lindy ha evolucionat com altres estils de balls d’avui en dia, però aquest dins la varieta de l’estil swing, com són el West Coast, Jive, Boogie Woogie, Balboa, Wendy… entre altres.

A Palma de Mallorca gaudim de diferents entitats com són el Tandem Club, Mallorca Swing, Ido’Swing, Va de Lindy, … i molts més!
A més, a més! L’illa s’ha sumat amb l’arribada del “Mallorca Lindy Festival“, on dies 7, 8 i 9 d’Octubre del 2016, no varem parar de ballar amb la companyia de diferents ballarins i ballarines internacionals!

 

Aquí es deixem un vídeo com exemple:

 

PROPERES ACTIVITATS GRATUÏTES D’ART EN MOVIMENT

Category:
  Art en moviment
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.