Ara que ha passat mig any des del Dansant puc dir: “com més temps passa, més crec en que (el ball, així com altres activitats i aficions) el Dansant és un espai de trobada i per compartir tots/es els joves que estimen la Dansa”.

 

Des de l’origen del projecte, els dinamitzadors teníem clar que havíem de crear esdeveniments/activitats noves, engrescadores, creatives. Per aquest motiu vàrem realitzar la primera mostra del Dansant posant al dalt d’un escenari, com és el Teatre Municipal Xesc Forteza… perquè volíem mostrar a la resta de Palma que els nostres joves poden crear espectacles de qualitat, espectacles innovadors…

I com sabem que alguns de vosaltres no poguéreu esser dels casi dos cents afortunats/des que varen assistir a l’espectacle. Us presentem un vídeo resum del que va esser aquest meravellós vespre. Esperem que us agradi ja que ens ha dut molta feina; aprofito per agrair a Quore Creative la feina realitzada, en concret a n’Enrique i n’Àlex.

Va esser una experiència única que volem recordar durant molt temps i amb molt carinyo ja que fou la primera… si, si heu sentit bé; la primera de moltes activitats/iniciatives/espectacles que volem dur a terme.

De moment us anunciem que passat l’Estiu estem preparant una altra iniciativa, creativa, diferent, divertida,… i que reunirà diferents arts en moviment i arts escèniques.

Sigue el tablero Dansant de Espais Joves en Pinterest.

 

Fins aviat!

Seguiu Dansant

Categories:
  Art en moviment, Reportatges
this post was shared 0 times
 100

Leave a Reply

Your email address will not be published.