230 joves transformen l’Espai Jove Tramuntana en una de les festes de carnestoltes més antigues del món, Awa Odori, de la mà de Daze

Perespaisjoves 4 mesesabansSense Comentaris

“Awa Odori”, el Carnaval japonès és molt més antic que el de Rio. Es celebra a l’estiu, i dura 4 dies. Famílies completes es preparen durant tot l’any per la festa més alegre de tot Japó. “Odori” significa ball, així que l’Awa Odori  no es concep sense disfresses i ball.

 

Daze és un grup que sent passió per la cultura japonesa; dansa, tradicions, cosplay…), i dissabte 3 de febrer va rendir homenatge amb la #AwaOdoriFesta que es va dur a terme a l’Espai Jove Tramuntana, de les 18:00 a les 21:30h, on varen transformar l’espai en una autèntica festa de carnestoltes japonesa, amb el complement de mostres de ball, sorteig de cd, karaoke i concurs de cosplay.

 

A l’esdeveniment van participar 230 joves de tot Palma i la mostra de ball comptà amb 17 actuacions, i una cinquantena dels assistents va participar al concurs Cosplay.

Una vegada més les joves varen sorprendre amb les coreografies interpretades i ballades pel públic, que també van tenir l’oportunitat de deixar-se dur per la música al random (ball fortuït, lliure, casual).

 

A l’escenari:

Lumax, k-Up, Sabelly Free, Distry, Kaos, Ayumi, Troublemaker, Project Sunshine, Coldday, Blood Deal, 626, Red Bullet, Hush Burokkorii, Aisu Project, Daze

 

Resultats:

  • Premi actuació Cosplay: Selene, Marina, Natalia
  • Premi passarel·la: Juan Pedro
  • Guanyadora de l’àlbum de música japonesa: Marina
  • Guanyadores d’una horabaixa inoblidable, TOTES

 

 

Àlbum de fotos de l’esdeveniment

Vídeo resum

Equip de dinamitzadors

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories:
  Art en moviment, Esdeveniments
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.