Afropop – el ball revolucionari africà

Perespaisjoves 2 añosabansSense Comentaris

La música és un món que està en constant canvi, no atura d’experimentar i renovar-se, destacant així sempre un nou estil que ens arriba a influenciar.

 

Enguany, una de les grans influències és l’AFROPOP i ve trepitjant les seves passes ben fort.

L’afropop és un estil musical pop que es dóna a Àfrica, que combina instruments i tècniques més tradicionals, ja sigui amb música tribal africana amb la percussió i els seus ritmes més caribenys, com també amb mescles de sons més moderns.
Cada vegada s’ha anant actualitzant més apropant-se al Trap, al Synthpop o fins hi tot alguna variant de l’indie, però sense deixar de banda els seus ritmes caribenys i música tradicional africana.

Ho podem apreciar com cada vegada en els locals d’oci nocturn dediquen un espai per poder gaudir d’aquesta música.

Al principi es nomia Naija Music, terme per referir-se sobretot a la música produïda a Nigeria, bressol on va néixer el modern afropop. Pèro més endavant va passar a anomenar-se Afrobeats, ja que iniciaven a incloure’s fusions amb jazz i música tradicional de Ghana i Nigeria; ara bé, a dia d’avui aquest terme és més correcte per la música amb influència de rumba congolenya, hip hop i dancehall.
Hem d’afegir que actualment els estils del R&B, rock, blues, samba, dance i synthpop s’han vist influenciats, quasi tots, dins els ritmes marcats per l’afropop.

 

Però… què és la música sense ball?

 

Vos deixem aquí un link on podem trobar pases des de l’A fins a la Z en relació al ball africà.

 

 

PROPERES ACTIVITATS GRATUÏTES D’ART EN MOVIMENT

Category:
  Art en moviment
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.