16 joves que participen als Espais Joves es centren en el Festival Palma Dansa

Perespaisjoves 3 mesesabansSense Comentaris

Des de la regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística organitzen el mes de la dansa a Palma enfocat a tot tipus de balls en forma de festival.
Tots ells estaran representats als Teatres Palma o a llocs emblemàtics de la ciutat. Podeu consultar l’agenda a la següent web: http://www.palmacultura.cat/

Els Espais joves s’han volgut sumar a aquesta iniciativa, ja que emmarca un àmbit molt popular entre els joves usuaris dels espais joves.
Per això es va crear un grup de 16 joves interessats en aquest projecte i es va començar el camí de la composició de la coreografia amb l’ajuda del coreògraf Miquel Anglada a l’espai jove Llevant.

Amb només 11 dies d’assaig, dels quals només tingueren la figura del coreògraf 6 dies, el grup presentarà Backstreet’s Back, el dia 22 d’abril plaça de Miquel Maura (davant TM Xesc Forteza) a les 18.00 de l’horabaixa.
L’activitat és gratuïta i per tant tots els que no us vulgueu perdre aquesta gran estrena ens veiem allà el proper 22 d’abril!

 

http://www.palmacultura.cat/ficha.php?Cod_not=4830

 

Aina Morell, dinamitzadora de la línia d’Art en Moviment

 

 

 

Category:
  Art en moviment
aquesta entrada ha estat compartit 0 vegades
 000

Deixar un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.